• Szolárium vagy barnító krém?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Korábban jártam szoláriumba, de mivel egyre több anyajegy jelent meg a bőrömön mellőztem a szolit, kb. már egy éve nem voltam. Így már elég fehér lett a bőröm, és így nyárra szeretnék valami kis színt magamnak. A szoli káros hatásaitól félek, nem szeretnék még több anyajegyet a bőrömön. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan barnító krém, ami nem károsítja a bőrt, és nem lesz tőle sárgás színű a bőr. A szolárium és a barnító krém közül melyik az egészségesebb? Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szolárium témában

        A barnító krém inkább javasolt, a szolárium egyáltalán nem, de ennek a kopása során foltosodás, sárgás szín képződése előfordulhat. Reklámozni senkit nem szeretnék, próbáljon meg természetes összetevőket tartalmazó krémet használni.


        Kérdés: 2012. április 10., 10:07; Megválaszolva: 2012. április 12., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: