• Nem nő a köröm a nagylábujjamon, de nincs semmi külső nyoma problémának.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! A problémám, hogy pár hete megfigyeltem, hogy a nagylábujjamon nem nő a köröm. Nem emlékszem, hogy történt bármi olyan, amitől megsérült volna, vagy beütöttem volna, ill. semmi külső elváltozást nem látok. Esetleg elszorította a cipőm? Nincs elszíneződve sem a bőr, sem a köröm, nem gennyes, nem gyulladt, teljesen normálisnak tűnik, csak egy egész picit érzékeny a körömágyam ha megnyomom erősen. Egyszerűen csak kb. 7-9 hete nem nő a körmöm azon az egy lábujjamon. Ez fura. Várjak még esetleg, vagy forduljak orvoshoz, és ha igen akkor milyen területen. Házi orvos, vagy bőrgyógyász? (Nálunk itt siralmas, és nem eredményes a bőrgyógyászat, eddig azért nem mentem el. Menjek maszekhoz? ) Előre is nagyon köszönöm a válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a körömnövekedés témában

        Valószínűleg mechanikai trauma okozza a problémát. Viseljen kényelmes cipőket, és szedjen Forcapil kapszulát.


        Kérdés: 2012. április 08., 20:12; Megválaszolva: 2012. április 15., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?