• Piros foltok az orcák alatt.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Férfi! Arra lettem figyelmes, hogy a két orcám alatt egy rózsaszín folt van. A folt mindkét oldalon más nagysággal rendelkezik. Sokszor változik a színe, hol halvány hol pedig pirosas színt ölt fel. Valamikor pedig égető érzést érzek az arcomon. Most, hogy jön a tavasz és vele együtt a nagy meleg egyre többet tartózkodom a napon. Így ezek a foltok pirosak lesznek és a bal orcám alatt lévő folt pedig szabályosan egy vágáshoz hasonló alakot ölt fel. A kérdésem az, hogy mitől vannak ezek? Illetve, hogyan lehetne megszüntetni (ha meglehet..)? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a piros folt témában

        Tisztelt Kérdező! Fizikális vizsgálat nélkül nem tudok sajnos diagnózist felállítani. Javaslom keressen fel egy bőrgyógyász szakorvost panaszával.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 23., 15:32; Megválaszolva: 2012. március 27., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: