• Allergia vagy fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kedves doktor nő úr! gyermekemen több kiütés jött elő, melyek közepén pici piros pöttyök majd pár nap múlva hólyagok lesznek.Elvittem orvoshoz és az azt mondta, hogy valamilyen fertőzés de nem csinált vele semmit. Azt mondta hogy ha behólyagosodik csípjem le a hólyagot és fertőtltnítsem le.Kenni nem szabad semmivel hogy ne viszkedjen. Majd amikor valamelyik elmúlt lett helyette másik máshol. Most a naggyobbik fiamon is lettek nem olyan sok de nem tudom megnézni, hogy behólyagosodik e mert levakarj. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e hogy a kutyánktól van e (az orvos szerint igen). Meg hogy allergia orvoshoz vigyem vagy bőrgyógyászatra? Ön szerint mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm. tisztelettel:Bajainé eggy aggodó anyuka

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a kiütés témában

        Tisztelt Kérdező! Bőrgyógyász szakorvos felkeresését javaslom. A leírtak alapján felmerül hogy ú.n. uszoda szemölcsök okozzák a problémát, melyek fertőzőek és kezelésük feltétlenül szükséges, de fizikális vizsgálat nélkül ezt nem tudom biztosra mondani. Így abban sem tudok segíteni, hogy a kutya milyen szerepet játszik benne, ha molluscum contagiosum akkor nem a kutya okozza.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 23., 10:50; Megválaszolva: 2012. március 27., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: