Ciscutant 20mg

Tisztelt Doktor Börgyogyász 3-honapos ciscutant Isotretinoin kurát javasolt az el nem mulo gyulladasos pattanasokra, egy honapja szedem, eddig meg nem Volt semmi mellékhatasa es az Arcom is szepen gyogyul. A kerdesem hogy szedhetek adipex fogyokurás gyogyszert a ciscutan mellett? 5-honaja szültem, a kilok megmaradtak rajtam, segitsegre van szuksegem. Nagyon szepen koszonom a valaszát. Üdvözletem Ausztriábol.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

Kedves Hölgyem! Nem javaslom a két szer együttszedését, érdemes megvárni a retinoid kezelés végét, és ellenőrizni a laborleleteket.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 16., 09:47; Megválaszolva: 2012. március 19., 10:02
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás