Tenutan 50 mg

Tisztelt Doktor Úr/ Hölgy! Sajnos nagyon pattanásos, aknés az arcom, ezért felkerestem egy bőrgyógyászt, aki Tenutan 50 mg antibiotikumot írt fel. Elolvastam a betegtájékoztatót, de egy kérdésbe szeretném kérni a segítségét. A férjemmel gyermeket tervezünk. Van esetleg valamilyen káros hatása ennek a gyógyszernek a teherbeesésre, ill. a magzatra? Válaszát előre is köszönöm! Emese

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

Terhesség alatt nem szedhető, ezért, ha babát terveznek, vagy ezt kell elhalasztani, vagy a gyógyszer szedését a szülés utánra időzíteni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 13., 16:31; Megválaszolva: 2012. március 15., 11:01
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás