Atheroma utáni hegkezelés

Tisztelt Doktornő! Régebben több alkalommal (5)távolítottak el a hátamról, a váll-nyak vonaláról sebészeten tokostól atheromát. Sajnos elég mély nyom, horpadás maradt a helyén, ami főleg nyáron zavar. Kozmetikusom ajánlotta, hogy próbáljam meg a Contractubex hegkezelő krémet. De ezek igazán nem hegek, hanem elég mély horpadások. A véleményét szeretném kérni, hogy ilyen esetben ez segítene-e, vagy esetleg plasztikai sebész esetleg feltöltéses módszerrel tudna-e javítani? Már megint van a gerinc vonalában két kisebb, nem tudom most megint műttesem meg még mielőtt begyulladnának, de akkor már hányadik metszés és megint a horpadás lesz rajtam? A bőrgyógyász azt mondta, hogy sajnos hajlamom van erre. Esetleg nincs-e valamilyen krém, vagy más megoldás, hogy visszahúzódjanak, hogy ne kelljen műteni. Válaszát előre is köszönöm. Margó

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a heg témában

Kedves Margó! az ilyen atrófiás hegeket lézerkezeléssel szépen el lehet tüntetni jelentkezzen be egy magánbőrgyógyászatra, addig is Cicaplastot javaslok.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 09., 10:19; Megválaszolva: 2012. március 12., 15:53
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás