• Pöttyök az arcon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Párom arcán időszakosan pöttyök jelentkeznek, amik színe első látásra fekete, de közelebbről kékes, esetleg zöld. Általában testmozgás után jönnek elő, pl. egy kiadós futást követően, gondolom ilyenkor kitágulnak a pórusok. Ezeket az apró pöttyöket könnyen le lehet törölni zsebkendővel, vagy csak lekapargatni. Párom elmondása szerint már kisgyermek kora óta ismeri ezt a jelenséget, de még senki sem tudott rá választ adni, hogy mi ez, és miért jön elő. Esetleg érdekes lehet még, hogy párom szeme alatt néha kékes színű, és beesett, ami szintén kicsi kora óta jellemző. Milyen problémára utalhat, és mire kell odafigyelni? Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm.

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos látatlanban nem tudok segíteni, nem tudok diagnózist felállítani, főleg azért mert nem egy általános esetről van szó. A leírás alapján nem tartom bőrgyógyászati betegségnek, igaz nem írta hogy orvos látta-e már a problémát. Javaslom hogy amikor tünetes keressék fel háziorvosukat vagy esetleg egy bőrgyógyász szakorvost.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 06., 11:38; Megválaszolva: 2012. március 09., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: