• vérnyomás, piruló arc

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Az elmúlt hónapokban problémáim vannak az arcbőrömmel. Gyakran kipirul (pl:torna után vagy intenzívebb mozgás után). Ez a korábbi években nem volt jellemző, sosem volt ilyen problémám. A legutóbbi munkahelyi orvosi vizsgálaton, magamhoz képest magas vérnyomást mértek (130/80). Előtte ez is inkább túl alacsony volt nekem.... Az arcpirulás mellett az arcbőrőm is csúnyább, apró gyulladások vannak rajta, hol erősebben látszik hol nem. Talán úgy vettem észre két menstruáció közötti félidőben a legrosszabb ez. Azt még szeretném elmondani, h az elmúlt 1-2 év elég stresszesen telt. Bár nem vagyok egy nagyon stresszelős ember, de az édesanyámnál több súlyos betegséget állapítottak meg, rendszeres orvosi kezelésre szorul. Ezt elég nehezen élem meg. A kérdésem, hogy mennyire kell ezekkel a tünetekkel foglalkozni? Az arcommal kapcsolatban már több internetes leírást végig néztem, a rosacea-tól kezdve már minden a fejemben van. Iletve a vérnyomásommal menjek el háziorvoshoz? Köszönöm előre is a válaszát! Zs

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bokasérülés témában

        Kedves Zs.! Az arcpír és a kiütések valóban felvetik rosacea gyanúját, javaslom, hogy próbálja meg a Sensibio termékcsalád tagjait alkalmazni. Ha ezek nem segítenek, akkor javaslom, hogy keressen fel bőrgyógyászt!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 04., 19:20; Megválaszolva: 2012. március 06., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: