Hirdetés
      • Bőrgyógyászat ( Faggyúmirigyek)

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor úr/ nő! A hímvesszőmön megnagyobbodott faggyúmirigyek találhatok amik pici apró pont szerűek. Ez miatt nem mertem eddig még párkapcsolatot létesíteni. A kérdés lényege az lenne, hogy a hímvesszőm alján kis lyukacsok jelentek meg a faggyúmirigyek miatt amit megvágtam borotvával és kicsit vérzett és most egy kis csomó szerü duzzanat jelent meg ott ahol vérzett. Mi lehet az a kis duzzanat? És kére msegítsen abban, hogy hogyan lehet eltávolítani a faggyúmirigyeket. És utolsó kérdésem az lenne még, hogy meddig nő egy pénisz? Igaz az amit sok internetes oldaon látok, hogy akár 20-21 éves koromig is fejlődhet? Kérem ezekre a válaszokra válaszoljon hálásan köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a faggyúmirigy témában

        A faggyúmirigyek eltávolítása nem indokolt, a férfiak nagy részénél jelen vannak, a borotvával való vagdosásuk pedig igen veszélyes manőver. Eltávolításuk lézerkezeléssel megoldható, de költséges és fájdalmas, egyébként a nemi kapcsolatot nem befolyásolják. Valóban nőhet még a pénisz 20-21 éves korig.


        Kérdés: 2012. február 29., 23:33; Megválaszolva: 2012. március 02., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: