Fenyterapia

Kedves Szakerto! Azt hallottam, hogy a fenyterapia jo miteszerek, pattanasok es hegek ellen. Nekem szeplos a borom es allergias vagyok a napra. (ha nem hasznalok a napon naptejet, akkor piros foltok jelennek meg az arcomon). Az lenne a kerdesem, hogy ha kiprobalom a fenyterapiat, attol kijohetnek a szeploim vagy okozhat barmilyen mas mellekhatast? Koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fényterápia témában

Fényérzékenység és világos bőrtípus esetén nem javasolt a fényterápia. Sőt a hegekre a fény ártalmas lehet, kifejezetten fényvédő is javasolt heges bőr esetében.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 26., 14:19; Megválaszolva: 2012. február 27., 13:38
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás