Hirdetés
      • bőrgondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! Rég jártam az oldalon de fel kellett jönnöm mivel minden fürdés után amikor megtörölközöm a nagyjából még nedves bőr főleg a lábamon illetve most már a kezemen is rettentően viszket. Van amikor a könyökömnél valami szürkét dörzsölök fel törölközés közben. A másik gond a röntgen is kimutatta az ízületi kopást és egyre jobban fáj a térdem. Ortopéd orvos szerint porcerősítő és talpbetét kell és bokasüllyedést lát amiből én semmit nem érzek. A pajzsmirigyem állítólag alul működik. Jelenleg nem szedem a gyogyszert 3 hete mert du4 tájt kishián helyben azonnal elalszom. Rekedtség, hangelmenés, sok nyák feljövetele, gyomorégés amit a nyelőcsőben és a torkomban is érzek, migrénes fejfájás a tünet ami életkeserítő. sanz gallérral nagyrészt ki tudom kerülni a gyogyszert. Próbáltam a lehető legrövidebben leírni. Szükség esetén leleteim a 8. kerület Auróra utcai rendelőintézetben megtalálhatóak. Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel: T. Adrienn

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Panaszai igen szerteágazóak, több szakterületet is érintenek, ezért részletes kivizsgálás lenne szükséges, kérje háziorvosa segítségét. Általánosságban azt tudom mondani, hogy a bőrről valószínűleg az elhalt hámot dörzsöli, használjon testradírt vagy erős mosdókesztyűt, illetve ureás testápolót. A porcerősítő és a talpbetét a leírás alapján indokolt, a pajzsmirigy funkciót a penaszok miatt újra ellenőrizni kell, be kell állítani, ha szükséges, a refluxos panaszok miatt életmódváltás, az étkezésre való odafigyelés, a szoros ruházat kerülése, a testsúly optimalizálása szükséges. Ha ez nem elég, gyógyszerszedés lesz indokolt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 23., 22:35; Megválaszolva: 2012. február 28., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: