• Sotret mellékhatásai

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Azt szeretném megtudni, 2010 augusztusában kezdtem el szedni a Sotretet, most a kúra vége felé nagyon megromlott a látásom, nem látom a táblát az iskolában, a Sotret okozhatta-e. Eddig nem volt baj a látásommal, talán abba kéne hagynom a gyógyszer szedését? Most 2x1 kell szednem a 20 mg-ból.December óta 5 kg fogytam. Azt mondta a bőrgyógyászom, hogy májusig kell szednem. Egyébbként nagyon szép lett a bőröm. Előre is köszönöm a válaszát

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a retinoid témában

        Tisztelt Kérdező! Nagyon ritka mellékhatás a csökkent éjszakai látás és a homályos látás inkább a szemszárazság szokott problémát okozni. Szemész szakorvos felkeresést javaslom, mert valószínűleg a gyógyszerszedés nélkül is romlott volna látása és bőrgyógyász orvosával is közölje hogy fogyott, így lehet hogy hamarabb befejezik a kúrát, de magától ne hagyja abba.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2012. február 23., 21:46; Megválaszolva: 2012. március 02., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.