• apró hólyagok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A bal talpközepén ahol nem érintkezik a talajjal Apró hólygocskák jelentkeztek duzzanattal körűl véve a duzzanat enyhén piros, viszket. 1cm átmérőben A hólyagok erőteljesek nem pukaddnak ki. Emésztési gondjaim vannak / idűlt hasmenés/ vizsgálat alatt vagyok. Máj cisztát állapitottakmeg UH vizsgálaton "Hepatomegalia min.grad.Diff.májlaesio. Cysta hepatis" A hólygocskák megjelenése kapcsolat ban lehet e májbetegséggel? vagy ez bőrbetegség? Teendők?

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a hólyag témában

        Tisztelt Kérdező! A tünetek alapján egy dyshidrosis nevezetű betegségre gondolok, mely hátterében lehetséges a szervezetben lévő gyulladás, góc. A leírtak alapján a májeltérések nem lehetségesek okként. Bőrgyógyászati szakvizsgálatot és góckutatást: fogászati, gégészeti, urológiai szakvizsgálatot javasolnék.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 23., 13:12; Megválaszolva: 2012. március 02., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: