• Hajhullás kezelésével kapcsolat kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! Évek óta fokozott hajhullásom van, sajnos mostanra már észrevehető, a fejbőrőm is látszik! Nagyon sok kivizsgáláson vettem már részt, góc kutatás, vérkép, vas, cushing kór, PCO és még sorolhatnám, eddig minden leletem negativ eredményes! A bőrgyógyászom egy Alpicort Plus nevezetű hajecsetelőt irt fel, amit kb 1 hónapja használok, ugy látom hajhullásom mérséklődőtt! Az iránt érdeklődni, hogy ettől visszanő a hajam? Vagy nyugodjak bele hogy 26 évesen kopasz maradok? Illetve sokat olvastam egy ricilus oldatról ami hajnővesztő hatású, ezt használhatom a fent irt oldattal együtt? Köszönöm szépen

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Tisztelt Kérdező! Minimum 3 hónapig szükséges az Alpicortot használni, hogy látványos javulás legyen. Más oldatot is használhat ezzel együtt, javasolnék még hozzá valamilyen hajerősítő vitamin komplex szedését pl. Plantour capsula, Forcapil. Úgy gondolom visszanőhet a haja, de mivel nem láttam személyesen a panaszait, nem tudok erre a kérdésére biztosan válaszolni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. február 22., 12:02; Megválaszolva: 2012. február 24., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.