Vélemény, tanács fontos....

Eddig nem vettem rá magam hogy orvoshoz forduljak de egyre jobban azon vagyok. A péniszemen pontos helyén a makkon annak az ajján vannak kis fehér kinövés szerü bördarabkák olyan mintha be lenne vagdosva a makk alsó fele sörte szerü kinövések vannak rajta ami nem fáj nem viszket nem zavar és gátol semmibe se csak mégis zavar hogy rajta vannak és nem mulik el egy jóideje. Mitöl lehet ez? Ezen kivül azt tapasztalom hogy szexuális életembe korai nagyon a magömlés ez miért lehet föleg ugy érzem orvoshoz kell fordulnom...tanácsot szeretnék kapni elöre is köszönöm, várom válaszukat vissza.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

A leírás alapján papillomatosis nevű bőrbetegsége lehet, mely kezelést nem igényel, ha kozmetikailag zavaró lézeres beavatkozás segíthet, de egy vizsgálat indokolt, hiszen látatlanban pontos diagnózist nem lehet mondani.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 19., 17:18; Megválaszolva: 2012. február 20., 16:09
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás