mi lehet ez2?

Jó napot! Egy korábbi kérdésébe kérdeztem hogy mi lehet az piros valami az orrom alatt. Elmentem vele egy magán bőrgyógyászatra ott megnézték videó dermatoszkoppal és azt mondtak hogy csak anyajegy. MAjd mivel mar volt idő pontom az sztk-ba is, elmentem oda is és ott "csak" egy kezi dermatoszkoppal néztek meg de ott meg azt mondtak hogy basiloma és le kell szedni.Én u8gy gondolnám hogy a számítógépes dermotoszkop a komolyabb? Előfordulhat hogy mégis az téved? VAgy most melyiknek higgyek? Illetve ha basiloma és van még egy teljesen hasonló piros dudor mellette(bár azt mondták hogy az normális, pedig teljesen ugyanúgy néz ki) pár centivel akkor lehet hogy az is az és "terjed", ettől rosszabb a helyzet ha az is az?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

Kedves Kérdező! A vizsgálat kiértékelése nagyban függ az orvos tapasztalatától is, sokszor egy tapasztalt orvos egy kézi DSC-pal pontosabb diagnózist mond, kérjen ki egy újabb véleményt, egyébként nem feltétlenül a video dermatoszkópnak van igaza.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 18., 19:15; Megválaszolva: 2012. február 20., 15:43
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás