• Hailey-Hailey kezelés nem segít, specialistát keresek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesanyám 42éves. Körülbelül 5-6 éve állapították meg nála a Hailey-Hailey betegséget. Azóta legalább évente kétszer fekszik be a SOTEbőrklinikára. Rengeteg féle steroidos kenőcsöt és gyógyszert használ és nem igazán lesz tünetmentes tőlük. Jobb esetben 1-2 lesz jobban. Azt szeretném kérdezni létezik-e ebben az országban olyan orvos aki erre specializálódott vagy legalább valami biztosat tudna mondani, vagy ajánlani mert sajnos a SOTEbőrklinikán igazán tanácstalanok ezzel a betegséggel szemben. Ezt természetesen megértem mert ez egy eléggé ritka és erős betegség csak azt szeretném ha édesanyám valamitől jobban lenne! Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! A SOTE Bőrklinika az egyik legjobb klinika az országban, ezért úgy gondolom az édesanyja jó kezekben van. Esetleg más klinikát pl. Szeged fel lehet keresni másik szakvéleményért, de erre specializálódott orvosról nem tudok. Pontosan nem írta, hogy milyen gyógyszereket használ az édesanyja, de sajnos ennek a betegségnek tüneti kezelése van, teljesen nem gyógyítható csak szinten tartható a kezeléssel.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. február 17., 22:03; Megválaszolva: 2012. február 24., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DoktorNő! 22 éves férfi vagyok. 9 hónapja kiütések az alábbi folyamat szerint jöttek ki a testemen: Minden nap délután 5-6-7 óra körül elkezd viszketni egy véletlenszerű ponton, odanézek és meglátom, hogy egy icipici...