mi lehet ez?

Tisztelt, kedves doktornő! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a bal oldalon a tarkómon, a nyak felső részén ahol már nincs koponyacsont érzek egy csomót vagy valami hasonló borsószem nagyságú valamit.De már ez régóta itt van, panaszt nem okozott még de érdekelne mi lehet ez. Lehet okom aggodalomra? Lehet daganat vagy valami nyirokcsomó? netán izomcsomó? nagyon félek vele időpontom ultrahangra meg március 6-ra van, Nagyon izgulok és félek vele. Kérem ha tud segítsen megfejteni mi lehet ez! Köszönöm! Üdvözlettel: Baksa Kitty

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

Lehet nyirokcsomó, esetleg atheroma vagy lipoma, egyéb kötőszöveti jóindulatú daganat, vizsgálat nélkül pontos válasz nem adható.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 14., 13:58; Megválaszolva: 2012. február 15., 09:51
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás