Hirdetés
      • Övsömör gyerekkorban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Lányom hátán és melle mellett piros udvarú nyilalló kiütések jelentek meg, egyre erősebbek és szúróan fájnak. Végignéztem a bőrfertőzések leírását, és meglepő módon, de az övsömör illik rá a fájdalom és a féloldaliság miatt a legjobban. Más tünet nincs. Ami viszont furcsa, hogy 11 éves, és erős immunrendszere van. Véleményét előre is köszönöm. Bőrgyógyászhoz bejelentkeztünk, de csak pénteken tud fogadni, addig meg nem szeretnénk tudatlanul szenvedni.

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! Lehet ilyen korban is övsömör. Természetesen szakembernek kellene megnézni. Ha viszont ez övsömör, jó lenne minél előbb kezelni. Őszinte tisztelettel. Stehlich Gábor


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. február 13., 22:26; Megválaszolva: 2012. február 15., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: