• Miért piros a melkasom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr úr/nő Szeretném megkérdezni hogy miért vörös a bal melkasom mindig? Moóta volt egy tűdőgyulladás szerűségem amire kaptam antibiotikumot azóta vörös a melkasom Köszönöm válaszát előre is! (vérnyomásos vagyok mert elhizott vagyok)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Nem írtad meg, hogy mikor volt az antibiotikumos kezelés, mert ha a közelmúltban, és azóta piros a mellkas, akkor felmerül az összefüggés lehetősége, pl. allergia okozhat ilyet, de a kiütés klinikai képe is fontos lenne, tehát vizsgálat nélkül nem lehet pontost választ adni. Ha nem javul, keresd fel a háziorvost vagy bőrgyógyászt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 11., 07:24; Megválaszolva: 2012. február 13., 09:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: