• Veszélyes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/úr! Már egy ideje előfordul, hogy a szex után, de volt, hogy maszturbáció után is a makkomon piros foltok jöttek ki, (kidomborodni nem domborodik ki a pirosság tehát, mint ha folt lenne) főként a makk alsó részénél.Fájni nem fáj. De olyan mint ha hámlás lenne, hisz pár nap után elmúlik, és van hogy egy ideig nincs semmi, de újabb aktus után van, hogy kijön újra. Talán olyan érzés, mint ha kidörzsölődne. Ez lehetséges? Van, hogy egy esti szexuális létesülés után másnap reggelre kijön és azutáni nap van 2 nappal később el is múlik. Amit még tapasztaltam, az az h a makkon kívűl a bőr kivan száradva. Ennek lehet köze hozzá? A canesten jó lehet erre? vagy esetleg valami más kenőcs? Vagy eggyáltalán mi lehet, és mitől lehet? Kérem, ha tud segítsen, hisz eléggé szégyenlős vagyok, ezért is nem mentem még el orvoshoz. Előre is hálás köszönet a válaszért.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Az, hogy spontán múlik kezelés nélkül, leginkább irritációra utal, ennek oka lehet a síkosító, esetleg az óvszer vagy a hüvely szárazsága. Ha tartós a panasz, azaz spontán nem javul, az krónikus húgycsőgyulladásra, gombás fertőzésre utalhat. Ha tartóssá válna tehát a probléma, keressen fel bőrgyógyászt!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 10., 16:59; Megválaszolva: 2012. február 13., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: