"kukacok"

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Bőrgyógyászati problémájával fordulok Önhöz. Bőrömön több, kis méretű (pár mm-es), hosszúkás formájú bőrkitüremedés jelent meg. A "kukacok" esztétikai problémán kívül más gondot nem okoznak, nem véreznek, nem fájnak, nem viszketnek. Lehetséges, hogy - mivel a borotvált bőrterületen jelentek (hónalj, nemi szerv környéke) meg - a borotválkozás következményei ezek a kitüremkedések? Kérdésem, hogy mik ezek a kinövések? Kóros elváltozásnak tekinthetőek? Veszélyes-e az egészségre? Illetve, mivel számomra nagyon zavaróak, eltávolíthatóak-e a "kukacok", és milyen eredménnyel? (Visszanőnek-e? ) Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza a bőrelváltozás témában

Tisztelt Kérdező! Ezek fokozott szarusodásból eredő teljesen banális növedékek. Ezeket elektrosebészeti módszerekkel el lehet távolítani. Nem betegség, nem kell aggódni! Őszinte tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2012. február 09., 12:27; Megválaszolva: 2012. február 12., 11:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrbetegség
Tisztelt Doktornő! Anyukámnak a kislába úján van probléma már 3 éve nem gyógyul be. Jártunk házi orvosnál bőrgyógyásznál sebészeten. Egyik...
Fájdalom mint lehetséges...
Tisztelt Doktornő! 50 éves aktív életmódot élő nő vagyok, nincs semmilyen krónikus betegségem, nem szedek gyógyszereket. Szeptember végén...
Apró anyajegy a talpamon
Tisztelt Doktornő! Figyelmes lettem egy aprócska kb mint 1mm barna anyajegyre a jobb talpamon, úgy emlékszem tavaly még nem láttam. Csatoltam egy...
Viszkető, piros foltok
Üdvözlöm, 1-1,5 hete viszkető, piros foltok jelentek meg rajtam. Lábon, karon és testen (jobban háton) vannak, nyakon és fejen nincs. Mi okozhatja...
Gomba a makkon?.02
Tisztelt Doktornő! Tanácstalan vagyok. Volt felfázásom, amire oxfloxacin hatóanyaqgú gyógyszert kaptam, s háziorvosom szerint elmúlt. A kép a...