• Anyajegyek a bőrön

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az lenne a problémám, hogy mióta szoláriumba járok, egyre több anyajegy lett a bőrömön, kisebbek-nagyobbak. Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan készítmény/eljárás, amivel el lehet halványítani őket, esetleg véglegesen megszüntetni? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a anyajegy témában

        Először is tisztázni kell, hogy pigmentfolt vagy valóban anyajegy, a pigmentfolt halványítható. A szoláriumozást a jövőben nem javaslom, sajnos a melanoma incidenciája növekszik, egyik oka pont a szoláriumn.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 07., 20:00; Megválaszolva: 2012. február 09., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: