• Mi történt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Úgy gondolom, minden férfi ember életéhez hozzátartozik a maszturbáció. Ezzel nálam nem lenne semmi baj, de időnként furcsa tünet jelentkezik a fitymámon. - a pénisz egyik oldalán teljesen bedagad - alig észrevehetően piros - enyhén viszket és csíp, de ez inkább csak bosszantó, mintsem kifejezetten kellemetlen - nagyon kevés szagtalan, átlátszó nedvet ereszt Ezen tünetek nagyon hamar elmúlnak, szinte perceken belül, és a "daganat" is pár órán belül eltűnik. Nem gyanakodnék semmi különösre, ha hosszú idő után nem jelentkezett volna most újra, amit nem értek, hiszen már vagy fél éve nem történt ilyen, s az is egyszeri alkalom volt. Talán csak akaratlanul kidörzsölöm, vagy ez lehet valami fertőzés is? Ok nélkül nem szeretnék az urológushoz rohanni, de ez szöget ütött a fejembe.

        Dr. Boros Miklós válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! A probléma oka a mechanikus irritáció volt. Amennyiben máskor is jelentkezik használjon síkosítót. A leírásban fertőzésre utaló jel nem volt.


        Kérdés: 2012. február 07., 18:54; Megválaszolva: 2012. február 09., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.