• Lábbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy mi lehet a lábujjam problémája? 2 évvel ezelőtt télen azt hittem, hogy megcsípett egy pók a lábujjamon! Először elkezd vörösödni, és begyullad, majd vérhólyag keletkezik rajta.Ez később kifakad.Közben folyamatosan viszket! Ez sorban végigmegy az összes lábujjamon.Csak télen fordul elő! Tetran-Hydrocortison kenőccsel kenem, mert ez valamennyire csökkenti a gyulladást, de végleges segítséget nem ad! Az a probléma, hogy külföldön dolgozom, és nem tudom hogy milyen megoldást keressek erre! Meg tudnák válaszolni, hogy milyen betegség ez, és milyen gyógymódot találhatnák rá? Esetleg van-e valami speciális kenőcs erre? Előre is köszönöm a válaszukat! Kis Szilvia

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás témában

        A tüneteket maga a hideg okozza, fagydaganatnak hívják. Tartsa melegen a lábát, és kenje steroid krémmel (a Tetran-Hydrocortison is megfelelő).


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 06., 19:27; Megválaszolva: 2012. február 07., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: