• Bőrkiütések már négy éve, nem múlnak el

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot. Kb 4 éve kiütések jelentek meg rajtam. Nem viszketnek, de nagyon lassan gyógyulnak. A kiütések megjelenése egy nagyon nagy sokkhatás idejével megegyező. Jelentkeztek továbbá alvásközbeni légzéskiesések, és fogromlás. Nem tudom mennyire függnek össze. A bőrorvosom akkoriban az egészet betudta a stressznek. Azóta viszont eltelt 4 év, és a kiütések rendszeresen megjelennek. Lassan begyulladnak, pirosas szinűek lesznek, majd mintha nem tudnának a hegek begyógyulni, és sokáig nyomot hagynak. Végül pedig a több éve begyógyult sebek is halványan, de örökös foltot hagynak. A nagyobbak a kezemen, és a hátamon, kisebbek az arcom kivételével mindenhol. A napokban a partneremnél Chlamidia fertőzést diagnosztizáltak. Nem tudom mi mivel függhet össze, de már nagyon elkeseredett vagyok,...Kérem segitsenek, ha lehet.. Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgyulladás témában

        Kedves Kérdező! A kép nagyon életlen, ezért értékelni nem tudom, de a folyamatos gyulladásos bőrelváltozások hátterében gócot kell keresni, ezért góckutatás javasolt. Fogászat, fül-orr-gégészet, hasi ultrahang, stb. szükséges, kérje háziorvosa segítségét a vizsgálatok koordinálásban.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 01., 10:53; Megválaszolva: 2012. február 02., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: