Hirdetés
      • Gombás fertőzés péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! barátnőmnél gombás fertőzést diagnosztizáltak 2x is a másodiknál úgy véltük hogy én lehetek a hordozó, mivel tünetmentes voltam! Gondoltuk kiváltunk nekem is 1 kenőcsöt hogy hátha minimális a fertőzés és nálam megszűnik és akkor nem lép fel többet a fertőzés.na 7nap kenés után nekem is előjött és nyugodtan bízva abba hogy a krém segíteni fog most 14nap körül járhatok odáig fajult hogy amennyi réteg létezik a makkomon az lehámlott pirosas és sebes én 60%ra mondanám sérültnek és ez csak a makkom és a hátrahúzandó bőr kívülről semmi nem látszik! És hiába MOSTAM, KENTEM még rosszabb lett! Most már volt h nem kentem de viszont váladékozott húgycső fertőzésnek nyomát nem tapasztalom Sajnos a munkám nem engedte h eltudjak menni Urológushoz.! Mi lett belőle Tripper? És novemberben voltam vérvételen és ott semmi betegségem fertőzésem nem volt! Gondolom SÜRGŐSEN el kéne menni megnézetnem..Van valami ötlet hogy mitől rosszabbodott a helyzet? allergia a krémre de akkor sem rontana ekkorát a helyzeten.. Köszönöm!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a gombás fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! Nagy valószínűséggel a krém irritálhatta.Bőrgyógyászati szakvizsgálatot javasolnék nem urológus szakorvost. Nem hiszem hogy fertőzés lenne, tripper semmiképpen nem. A krémet ne használja tovább, esetleg hígított Betadin ecsetelővel kezelje amíg nem jut el orvoshoz.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2012. január 28., 09:25; Megválaszolva: 2012. január 31., 23:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: