Urológus! Mi lehet ez?

Olyan problémával fordulok önhöz, hogy a péniszem vévén a fitymán (fitymaféknél) születésemtől fogva volt, van 2 vízhólyagszerű (vízhólyagtól valamivel keményebb 4-5 mm-es átmérő, bőr alatt van a színe fehéres-sárgás) kinövés amiből most nőtt egy harmadik is.Érintésre, összenyomásra nem okoz fájdalmat, olyan mintha ott sem lenne.Sex közben sem akadályoz semmiben, azon kívül hogy megkérdezik hogy mi ez! Ezért most már kíváncsi lettem hogy mi lehet ez és hogy mit lehet vele kezdeni, kell-e műteni, mert nem szeretném ha tovább terjedne, vagy valami más problémát okozna.Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza urológia témában

Tisztelt Kérdező!

A korrekt véleményhez a fizikális vizsgálat mindenképpen indokolt. A feltételezett ok a bőr jóindulatú elváltozása. A kezelés miatt is indokolt egy urológiai szakvizsgálat.

Kérdés: 2012. január 26., 15:54; Megválaszolva: 2012. január 28., 14:03
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Makk hámlás
Tisztelt Doktor Úr/Nő A makkom egy ideje nagyon be volt vörösödve de ez elmúlt és most elkezdett hámlani. Mi okozhatja ezt?
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét