• Fehér foltok a fitymán

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A péniszemen azon belül a fityma felhúzását követően vettem észre kisebb fehér foltokat. Ezek teteje érzéketlen és érdeskés a tetejük ezen kívül más tünetem nincs. Gombára próbáltam kezelni canesten krémmel de javulást nem tapasztaltam. Mi okozhatja öket, illetve gyógyítható-e üdvözlettel: K.

        Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező! A kép alapján ezek megnagyobbodott mirigyek amit nem is kell kezelni. Ha fájdalom vagy váladékozás jelenik meg keressen fel urológiai szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 25., 21:28; Megválaszolva: 2012. január 26., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: