• Mi lehet a baj? Kiütések a makkon, szárazság, hámlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Azzal a problémával fordulok magukhoz, hogy az utóbbi egy hónapban apró kis piros kiütések jelentek meg a makkomon. Próbáltam tájékozódni az interneten valahol azt mondták hogy óvszerallergia vagy talán gombás fertőzés. A barátnőmmel három hetet kihagytunk a nemi életünkből hátha elmúlik. Sajnos nem így történt. A három hét alatt kentem a makkomat Canesten kenőccsel de nem segített. Mintha egy-két kiütés eltűnt volna de ekkor újabb tünetek jöttek elő mégpedig a szárazság és a hámlás. Lényegében ennyi. Várom a válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! A tünetek alapján felmerül gombás fertőzés lehetősége, de látatlanban nem tudok diagnózist felállítani. A szárazság, hámlás lehet a gyógyulás jele is, főleg ha nem jelentkeztek új tünetek, de bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálatot javasolnék.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 16., 23:01; Megválaszolva: 2012. január 17., 18:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: