• Viszketõ orr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy ideje, az orrom foleg, es a szam szelle meg a fulem viszket, leginkabb este lefekves utan ejjelente. Nem tapasztalok hulest es megis napkozbe az orrom tobbszor ki kell takaritsam. Semmi fele gyogyszert nem szedek. Magamrol: A munkahelyem stresszes. Elhizasi tuneteim vannak. Nem dohanyzom, neha fogyasztok alkoholt. Egyedul elek (a felesegem 1 eve, hogy meghalt) A lanyom mas varoson jar egyetemre.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a viszketés témában

        Kedves Kérdező! A viszketésnek több oka lehet. Kérdés, hogy bőrtünet jelentkezik-e a területen? Szárazabb-e a bőre? Ismert-e valamilyen allergia? Első lépésben azt tanácsolom, hogy mosakodáshoz használjon patikai mosakodókenőcsöt, a hidegbe menetel előtt kenje be ezzel a krémmel a bőrét, estére vegyen be antihisztamint, pl. Claritint. Ha bőrtünetei is vannak, keressen fel bőrgyógyászt, illetve ha nincs javulás, akkor is javasolt orvoshoz fordulnia.


        Kérdés: 2012. január 12., 09:06; Megválaszolva: 2012. január 13., 17:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DoktorNő! 22 éves férfi vagyok. 9 hónapja kiütések az alábbi folyamat szerint jöttek ki a testemen: Minden nap délután 5-6-7 óra körül elkezd viszketni egy véletlenszerű ponton, odanézek és meglátom, hogy egy icipici...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.