• Vakarózás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Van a páromnak egy problémája. Születése óta ekcémája van. Állandóan kezelték, használt is neki viszont 2-3 éve egyfolytában viszket neki és mániákusan vakarózik. Egyszerűen nem tudja abbahagyni. Ha nem kell csinálnia semmit már vakarózik. Azon gondolkodtunk hogy hova menjen tovább. Pszichológusoz merthogy lelki eredetű is lehet vagy maradjunk a bőrgyógyásznál és a kenőcsöknél. Most Elocomot használ de azt sem lehet sokáig mert szteroidos. Ebben szeretnék tanácsot kérni! Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ekcéma témában

        KEdves Kérdező! Szájon át szedve antihisztamin megpróbálható, illetve javaslom az Atarax kipróbálását, mely kifejezetten csökkenti a bőrbetegségekkel járó viszketés érzetét. A háziorvos is felírhatja. Amennyiben ismert, hogy mire allergiás, ezek kerülése feltétlenül javasolt, ha nem ismert, akkor allergológiai kivizsgálás javasolt.


        Kérdés: 2012. január 10., 21:01; Megválaszolva: 2012. január 12., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! A párommal nagyobb kihagyás után lefeküdtünk. Az aktus végeztével, a páromba élveztem, ami számára szinte azonnal égő, csípő érzést váltott ki. Másnap ez szintén megismétlődött. Ebből kifolyólag...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.