• fehér csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor úr/nő! Az arcomon kis fehér csomók kezdenek megjelenni egyre gyorsabban 2-3-4 mm a nagyságuk! Egy kettőt sikerült kinyomni és érdekes mondhatni büdös az illatuk! A többi mélyebben van az arcbőrben. Az arcom is mostanában sürűn kipirosodik és hámlik, mintha valami allergiás reakció lenne! A szemöldök környékén és a homlokomon is piros foltok szoktak előjönni amik viszketnek és hámlanak.Remélem tudnak segíteni hogy tudnám ezeket megszüntetni.Válaszukat előre is köszönöm Gyuri

        Dr. Stehlich Gábor válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Uram! A kis fehér csomók a faggyúmirigyek túlműködéséből erednek. Nem tudnak kiürülni, pang a váladék bennük, ezért érzi a kellemetlen illatot. Ha nem rendeződik a folyamat, akkor ezek begyulladnak. A gyulladás és hámlás egy másik állapot. A bőrön normálisan is jelenlévő gombák okoznak gyulladást, ennek a következménye a pír és a hámlás. Mindkét állapot rendezéséhez szakorvosi segítség szükséges. Jelentkezzen bőrgyógyásznál. Őszinte tisztelettel: Dr.Stehlich Gábor


        Dr. Stehlich Gábor
        Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Stehlich Gábor

        Kérdés: 2012. január 07., 17:29; Megválaszolva: 2012. január 11., 07:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DoktorNő! 22 éves férfi vagyok. 9 hónapja kiütések az alábbi folyamat szerint jöttek ki a testemen: Minden nap délután 5-6-7 óra körül elkezd viszketni egy véletlenszerű ponton, odanézek és meglátom, hogy egy icipici...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció