• bőr panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó napot!az arcom és a homlokom eléggé zsírosodik,elvétve pattanásaim is vannak,pedig már 31 múltam,az orromnál meg az arcomon is eléggé kipirult a bőröm,kitágult ereket is észlelni,meg néhol régi pattanások helyét,ez ellen mit lehetne alkalmazni?szeretném ha tiszta lenne a bőröm,meg ne piros színű legyen,lehet ebben segíteni,és ha igen,akkor hogyan?volt egy térdszalag műtétem,van két csavar a térdemben,az nem okozhat bőrproblémát?köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontosan megmondani, de rosacea gyanúja is felmerül. Érdemes kipróbálni a Sebium termékcsaládot, a fokozott bőrvörösséggel járó területeken a Ruboril kenőcsöt. Kerülje az alkohol és csípős, fűszeres ételek fogyasztását. Amennyiben emésztőszervi tünetei vannak, ennek kivizsgálása javasolt, ugyanis emésztőszervi probléma okozhat ilyen bőrtüneteket.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 20., 13:53; Megválaszolva: 2011. december 21., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés