• Piros pontok a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Megközelítőleg 2 éve jelentkezett, hogy szexuális kontaktus után 1-2 nappal apró, piros pontok jelennek meg a makkomon (nem viszket), amik körül elkezd hámlani, majd pár nap múlva (2-3) önmagától megszünik a hámlás is és a pirosság is. Ami zavaró, hogy nem mindig jelentkezik a probléma, annak ellenére, hogy a partnerem ugyanaz, viszont már más partnerrel is jelentkezett. Óvszert nem használunk... Mi okozhatja a problémát és hogyan kezelhető? Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a irritáció témában

        Irritáció a legvalószínűbb, hiszen spontán múlik, javasolt önnek Bepanthennel kezelni, esetleg ha használnak síkosítót, váltsanak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 14., 15:22; Megválaszolva: 2011. december 15., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés