• Fityma probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nő/úr! Az lenne a problémám, hogy fitymámon apró sebek jelentek meg, melyek fájnak ha hátrahúzom (vagy előre) illetve olyan mintha szűk is lenne a fitymám, pedig fitymaszűkületről eddig szó sem volt nálam. Illetve kivül olyan mintha teljesen ki lenne száradva és az egész, a makkal együtt eléggé piros. 2 napig kezeltem körömvirág krémmel, de hatástalan volt, utána bepanthennel próbálkoztam, de eddig hatástalan. Rendszeres nemi életet élek(állandó partnerrel). A probléma pedig az egyik aktus után (során?) merült fel. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e, hogy csak egyszerűen kisebesedett és azért fáj, vagy biztos, hogy valami vírus/gomba/más, amivel orvoshoz kéne fordulni. Előre is köszönöm a segítséget! Zs.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Zs.! Valószínűleg gombás fertőzés, javaslom, hogy kezelje Lomexinnel, ha 7-10 nap alatt nincs javulás, keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 13., 23:32; Megválaszolva: 2011. december 14., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés