• Ekcéma súlyosbodása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az ekcémámmal voltam már bőrgyógyásznál és természetgyógyásznál is. Senki nem tudott nekem választ adni, hogy mi okozhatja az ekcémámat. Egy ideig csak a kezemen jött elő, de most már a mellkasomon is vörös pöttyök jelentek meg amik égnek, és viszketnek. Félek hogy az arcomra is ráterjedhet, mert a napokban az arccsonyontom vonalában is elkezdett viszketni a bőrőm. Használtam Protopicot,Elocomot, Sanatopic készítményt és Grepofit készítményt. Azóta van ekcémám amióta fogamzásgátlót szedtem, de mivel a mellékhatásoknál fel volt tűntetve az ekcéma , abbahagytam a szedését. Egy-két hétig nem is volt ekcémám, de ismét belobbant és nagyon erősen jelentkezett. Ha lenne valami tanácsa, nagyon nagy segítség lenne számomra, mert úgy érzem ezzel nem lehet élni, kész szenvedés minden napom! Előre is köszönöm a segítségét!

        Dr. Gál Mónika válasza a ekcéma, fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben tünetei valóban allergiás ekcémás jellegűek, ún. epicutan, ráhelyezéses teszt segítségével lehet vizsgálni, hogy mire lehet érzékeny. Ilyen tesztet bőrgyógyászati allergológiai szakrendelések tudnak végezni.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 08., 11:10; Megválaszolva: 2011. december 12., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés