• Honaj mirigy gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Én egy olyan kérdéssel fordulok Őnhöz,hogy: A honajom alatt van egy kisebb gyulladás voltam már vele orvosnál,ultrahangon de ők azt mondták hogy nem rossz indulatú és el fog múlni.Ennek kb. 3 hónapja és ugyan ott van és ugyan úgy fáj és szokott szúrni is néha.Nem tudom hogyan tovább mi a teendő?Néha vissza húzódik néha jobban előjön. Kérem ebbe a segítségét,hogy mit csináljak a továbbiakban. Előre is köszönöm :Emese

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyulladás témában

        Kedves Emese! Valamilyen kezelést javasoltak? Milyen gyulladást mondott az orvos? Nyirokcsomó, esetleg verejtékmirigy? Antibiotikumos kezelést kapott? Esetleg párakötés volt? Javaslom egy sebészeti vagy bőrgyógyászati szakrendelés felkeresését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 06., 21:48; Megválaszolva: 2011. december 07., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés