• Bőrirritáció borotválkozás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Így van szerintem is kóros,és tényleg rettentően rontja a életvitelemet mert nagyon régen voltam boldog mert mindig ez a dolog foglalkoztat!:( nem foglalkoznék vele ha nem lenne rossz,mert tudatosan nem akarom tönkre tenni az életem,de jó irányba haladok afelé! Ha elmegyek pszichológushoz attól ott nem fog megváltozni a dolog! az a probléma még hogy volt egy időszak mikor 2 hétig nem borotváltam le és ugyan úgy kellemetlen volt úgy emlékszem! Meddig próbáljam meg nem borotválni? biztosan nincs semmi olyan módszer hogy borotválom és minden rendben lesz? a környezetemben sokan csinálják és semmi problémájuk nincs! meg volt olyan dolog is mikor simán leborotváltam és majdnem 8 napon keresztül semmi bajom nem volt akkor púdereztem majd megint borotválkoztam mondom akkor minden jó lesz ha megint púderezem és megint olyan lett mint régen! Ne haragudjon hogy ennyit zaklatom,nem szeretnék a terhére lenni csak nagyon rossz ez a helyzet hogy itt vagyok 24 évesen és boldogtalan vagyok egy ilyen dolog miatt! Ha elmegyek bőrgyógyázhoz személyesen az nem tud segíteni? Ha tud kérem próbáljon meg minden kérdésre válaszolni! Én pedig megpróbálom nem zaklatni többet önt! és még egyszer elnézést és nagyon köszönöm a segítséget és a türelmét!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrirritáció témában

        Kedves Kérdező! Nincs a terhemre, ez a dolgom, hogy válaszoljak. Az alábbi lehetőségek vannak még: - a kis kiütéseket antibiotikumos ecsetelővel kezelni, ez vényköteles, de háziorvos felírhatja, illetve tegyen rá rázókeveréket, míg le nem szárad - ellenőriztetni a vércukrot, hogy miért ennyire hajlamos ilyen kiütésekre, lehet, hogy vércukor-probléma miatt - ha a szőrtelenítés sokat jelent önnek, akkor ennek lézeres formája javasolt, itt a visszanövő szőr nem okoz gondot, és a rendszeres borotválás irritáló hatása sem érvényesül - a pszichológus igenis tud segíteni, nem a bőrproblémákon, hanem a problémák feldolgozásában. Mielőbbi testi-lelki jobbulást!!!!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 01., 19:09; Megválaszolva: 2011. december 05., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés