• Bőrirritáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Kérte hogy ha használtam a kenőcsöt a sudocremet akkor írjak vissza hogy történt-e változás! Sajnos semmi változás,és ez rettentően elszomorít mert az egész életemet elrontja ez a dolog és már nagyon régóta nincs egy igazi boldog pillanatom amiatt hogy folyton oda kell koncentrálnom,és nem tudok felszabadulni! Nagyon szépen kérem adjon valami tanácsot még mert ez így nagyon rossz! Előre is köszönöm szépen a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a irritáció témában

        Kedves Kérdező! Ez esetben megpróbálható még Bepanthen, de ha az sem segít, akkor azt javaslom, hogy ne borotválja a területet. Az pedig, hogy ez a "probléma" ennyire foglalkoztatja, igencsak rontja az életminőséget, ez már-már kóros mértéket ölt, ezért javaslom, hogy keressen fel pszichológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 30., 15:22; Megválaszolva: 2011. december 01., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy