• Libabőrös makkfelszín

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Körülbelül fél éve piros, pattanásszerű kitüremkedések jelentek meg a makkom 1 centis részén, a többi részen és a fitymán piros tűszerű pöttyök voltak láthatóak. Felkerestem a legközelebbi bőr-és nemibeteggondozót, ahol vért vettek és a ’Pimafucort’-’Nizoral’ krémek keverékének kenését írták fel. A vérvétel negatív lett. 1 hónapos kenegetés után a kitüremkedések és a pöttyök elmúltak, viszont egy nagyon fura elváltozást vettem észre. Merev állapotban, mikor a makk teljes mértékben megtelik vérrel, a makkfelszín ragyássá, libabőrőssé válik. Úgy néz ki, mintha áttetsző kitüremkedések tömkelege jelenne meg a makkom teljes felületén. Mivel a makkom régebben teljesen sima felületű volt, így visszamentem a nemibeteggondozóba megmutatni, hogy mi lehet a baj, ahol ’Fucicort’ krémet és 'Diflucan' tablettát írtak fel. Sajnos ez a kombó nem mulasztotta el a jelenséget, így mivel nem szúrt és nem fájt, nem foglalkoztam vele, úgy gondoltam, hogy ez valamiféle irritáció, és majd elmúlik. Sajnos nem múlt el, a mai napig nagyon csúnyán libabőrős a makkom merev állapotban. Kérem segítsenek, van erre valamiféle orvosság? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás a makkon témában

        Gyulladás után sokáig előfordul ez a probléma, spontán meg fog szűnni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 26., 03:34; Megválaszolva: 2011. november 30., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés