• Nemi betegség, csak viszket

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom eltűntetni a kis fehér pattanás szerű pöttyöket a herezacskómról + fitymámról. 14 éves vagyok nem szeretkeztem még.. Hogyan is tudnám szépen mondani... kielégítettem magam... kicsit rá is szoktam és rendszeresen csinálom... Erre nem igazán vagyok büszke.. Visszatérve a kiütésekhez kis fehér 1x nyomtam ki egyet fájt picit.. Nagyon sok van.Szokott viszketni de nagyon... Néha abba sem hagyja Kérdésem az lenne hogy ez veszélyes lehet?egyszerű kiütés?esetleg el tudom tüntetni valahogy? :( Ahol a fityma és a herezacskó érintkezik egész nap a suliban ott van a legeslegtöbb... Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a faggyúmirigy témában

        Kedves Kérdező! semmi okod aggodalomra. Ezek nagyobb faggyúmirigyek, a férfiak többségének van ilyen, ezek a nemi érésé során megnagyobbodnak. Kezelést nem igényelnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 20., 18:07; Megválaszolva: 2011. november 21., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy