• Bazalióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A comb belső részéről 15x10mm-es bőrdarabkát sebészi úton eltávolítottak egy hónapja.A mikroszkópos vizsgálat az alábbi:A resectios szegélyben is jelenlévően többszörösen pörkös kifekélyeződött felszin alatt felszínesen infilltralo daganatszövet van.Basaloid jellegű sejtek szigeteiből áll széleken palisad állású sejtsorokkal egy egy retractios réssel a stromában kereksejtes beszürődéssel.Az infiltratum a dermis felső harmadát érinti.Kontrollra január hónapban fogok menni.Esténkén a műtéti heg és a varrás nyoma kipirosodik .Kell-e vele foglalkozni?Lehet -e ebből a későbbiekben probléma?Esetleg egy nagyobb felületet kell-e ujból eltávolítani?

        Dr. Veress Dóra válasza a bazalióma témában

        Kedves Kérdező! A leírás alapján nem sikerült teljes egészében eltávolítani a daganatot. A további teendők megbeszélése érdekében keresse fel kezelőorvosát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 19., 20:28; Megválaszolva: 2011. november 21., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy