• Szőrtüszőgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Nagyon el vagyok keseredve, mert évek óta szenvedek mindkét lábamon, a lábfejemtől egészen a bikinivonalig szőrtüszőgyulladással. Emiatt évek óta nem járok strandra és szoknyát sem húzok. Jártam már korábban két bőrgyógyásznál is de ők elintézték annyival a dolgot hogy nekem erre hajlamom van, ezen nem tudnak változtatni szokjam meg és kész. Annyit tanácsoltak még hogy borotvával szőrtelenítsek gyantázás vagy epilálás helyett. A helyzet azóta sem javult semmit, ugyanúgy begyulladnak a szőrtüszők és borzalmas foltos, sebes a lábam. Rengeteg mindent kipróbáltam kezdve a fekete szappantól, a Lukács féle kék kenőcsön át, fucidint stb. Végleges szőrtelenítésre nincs pénzem, de nem akarok ebbe a helyzetbe belenyugodni és ehhez szeretném kérni a segítségét, tanácsát mivel lehetne ezt az állapotot megszüntetni? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrtüszőgyulladás témában

        Kedves Kérdező! A gyakori gyulladások miatt feltétlenül ellenőriztesse a vércukrát, lehet, hogy cukorbetegség a hajlamosító tényező. A mosakodáshoz Lubex gélt javaslok, illetve rendszeres, de kíméletes bőrradírozást.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 13., 14:49; Megválaszolva: 2011. november 14., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés