Bőrelváltozás

tisztelt doktornő, 1 hónapja bőrgyógyászaton jártam éa a hátamon 2 db borsó szemű bőrelváltozást észleltem. a bőrgyógyász megnészte nagyitóval és azt monta teljesen jóindulatú daganat az egyik elszerusodott és semmit nem kell tennem vele, csak figyeljem hogy változik e.kérdésem az lenne változhat e rossz irányba ha igen miért nemkell eltávolitani.megelőzhetem, vagy azzal tennék rosszat ha eltávolitják.válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

Kedves Kérdező! Sajnos pontos választ adni nem tudok anélkül, hogy láttam volna az elváltozást. A második kérdésre viszont pontos választ lehet adni: a megelőző céllal történő műtét problémát nem okozhat.

Kérdés: 2011. november 06., 10:21; Megválaszolva: 2011. november 06., 13:31
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?