• Milyen bőrbetegés lehet ez, és hogyan kezelhető?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jelenleg nem tartózkodok Magyarországon, bőrgyógyászhoz sajnos itt nem tudok elmenni. Hamarosan megyek haza, de addig is jó lenne valahogyan kezelni ezt a bőrbetegséget. Én ekcémára gyanakszom, mivel kiskoromban sokszor volt a térd és könyök hajlatomban. A kérdésem az lenne, hogy ez tulajdonképpen egy "tipikus" ekcéma, vagy valami más bőrbetegés, és hogan tudnám enyhíteni, kezelni. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Jó lett volna, ha leírja, hogy mióta vannak a bőrtünetei, okoznak-e panaszt pl. viszketést. A klinikai kép alapján lehet ekcémája, de gombás fertőzés, granuloma annulare sem zárható ki.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 05., 13:31; Megválaszolva: 2011. november 07., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés