• Mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A péniszemen apró piros pöttyök jelentek meg, nem fájnak, nem viszketnek, rendszeres tisztításra eltűnnek de visszatérnek. Emellett néha apró, pattnásszerű hólyagok is megjelennek, ezek sem fájnak. A visszahúzott fitymán viszont apró repedésszerű sebek találhatóak, ezek enyhe fájdalmat okoznak. Mindezek az új partneremmel való együttlétek után jelentek meg, kérdésem az, hogy lehet-e ezek alapján diagnosztizálni esetleg kezelni, lehetőleg orvoslátogatás nélkül? Próbáltam utánaolvasni tünetek alapján de a talált leírások elég ellentmondóak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Gombás fertőzés valószínű, Lomexin krém használata javasolt, ha 7-10 napon belül nem javul, keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 03., 12:09; Megválaszolva: 2011. november 04., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés