• Autoimmun betegségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő 19 éves lányomnál 2 éve derült ki Hasimotho thireoditis, autoimmun betegségekre kivizsgálása megtörtént, negatív lett. Majd néhány hónapja 22 éves fiamnál soványság miatti ( más panasza nem volt ) kivizsgálás során Coeliakia és Hasimotho thireoditis derült ki, neki is negatív lett a többi autoimmun panel. Azt szeretném Öntől kérdezni, hogy van e értelme autoimmun vizsgálatok elvégzésére a szülőknél ? vagy kérhetek e ilyen jellegű kivizsgálást, engem nagyon érdekel hogy melyikünk miatt van a gyereknél halmozottan autoimmun betegség ? Válaszát tisztelettel köszönöm Mindkettőnknél gyógyszertári coeliakia tesztet csináltunk, negatív lett. Válaszát tisztelettel köszönöm

        Dr. Szántó Antónia válasza a autoimmun témában

        Tisztelt Kérdező, én nem igazán látom értelmét kivizsgálásnak, ha semmilyen klinikai tünetük nincsen. Egyébként nem 100%, hogy valamelyiküknél találnak valamit. Ha pedig kiderül valami, elkezdenék hibáztatni magukat/egymást, ami csak fölösleges konfliktusokhoz vezetne. Üdvözlettel,


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 13., 07:33; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés