• Nem értek semmit

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő. A lányomról lenne szó, és kérdésem.14-éves elmúlt, és elmaradt a fejlődésben. Mind nőileg, mind testileg. A csontozata, 11-évesnek megfelelő, mensese még nincs.Most autoimmun vizsálatra küldik őt.Lehetséges ez, hogy tényleg valóban az lenne a baj forrása? Tiszteletel : Szabó Tamás.

        Dr. Szántó Antónia válasza a autoimmun betegség témában

        Kedves Szabó Úr, megértem, hogy nem ért semmit. Ez nem immunológiai probléma szokott lenni. Endokrinológushoz kellene menniük.


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 20., 21:39; Megválaszolva: 2011. június 22., 15:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés